Емили Блънт се бори със заекването

Емили Блънт се бори със заекванетоАнглийската актриса Емили Блънт умее да изненадва и не се плаши да се впуска в различни роли и филмови жанрове. Талантът на холивудската звезда вече е оценен с множество номинации, както и с една награда "Златен глобус" и две награди БАФТА. Освен на успешната си кариера, тя се радва и на щастливо семейство. От 2010 година актрисата е омъжена за Джон Красински (също актьор и продуцент), с когото имат две дъщери.
От дете Емили Блънт има сериозен проблем със заекването. Актрисата преодолява и това препятствие, не му позволява да спъва и кариерата, и живота й. Днес тя участва в борда на директорите в Американския институт, свързан със заекването. Ето какво казва Емили за своя проблем:
"Това е толкова неразбрано увреждане. То е неврологичен, биологичен и много често наследствен проблем. Не беше лесно да имам този проблем като дете и все още се появява понякога. Изпитвам известни затруднения, когато говоря по телефона, защото
има голям натиск да говоря - всички дейности под натиск са трудни". До голяма степен актьорската професия помага на Емили да се пребори с проблема: "Ако имаш възможност да възпроизведеш различен глас или акцент, това е като да получиш достъп до различна част от мозъка ти. Това ти позволява да говориш свободно - нещо невъзможно до този момент".
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД