Тя/той е просто приятел

Тя/той е просто приятелАко половинката ви внезапно се сдобие с най-най-добър приятел от противоположния пол, обикновено си задавате въпроса това наистина ли е само приятелство. И трябва ли да ревнувате?
Правило, номер 1 е в никакъв случай да не демонстрирате ревност, особено с истерия и скандали. Ако става въпрос само за приятелство, партньорът ви би се обидил, ако възприеме поведението ви като недоверие.
Обикновено има очевидни симптоми струва ли си да трошите нерви. Ако половинката ви в разговор с приятеля/приятелката прави нееднозначни комплименти, акцентирайки на пола, ако говорейки с него/нея стига до докосване, тогава си струва да започнете да се подготвяте за разговор вие къде точно сте в схемата на емоции.
Забележите ли, че партьорът ви се стреми към общи романтични моменти и преживявания с приятеля/приятелката, отделя му/ й време, емоции, жестове, които спестява при вас, тогава разговорът е наложителен като не е зле да се подготвите да чуете нежелани от вас неща. Партньорът ви прекрасно знае, че се е увлякъл - може би не точно по другия човек, а по желанието да е важен на емоционално ниво за още някого, т.е. да погали самочувствието си. Следователно непременно трябва да намери оправдание пред вас, ако още сте най-важния/важната в живота му. С други думи ще намери начин да ви нападне с обвинения, независимо за какво. Добре е да покажете ясно, че знаете какво прави и искате пределно определяне на ролите във все още нетипичния триъгълник. При положение, че не става въпрос за любов с приятеля/приятелката, вероятно приятелството ще избледнее.
Когато партньорът ви обаче държи на вашето присъствие и връзка с приятеля/приятелката, когато иска вашата съпричастност в приятелството си с интересен човек, няма от какво да се тревожите, особено ако оставате на първо място във вниманието, жестовете и мислите на партньора. Тогава наистина става въпрос за среща с приятел, независимо от пола му, който обогатява по някакъв начин пътя на партньора без да ограбва връзката ви. Такова приятелство непременно трябва да се подкрепи. Партньорът ще отговори с още по-силна любов и признателност на подобно доверие и свобода.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД