Сутиен за отслабване

сУТИЕН ЗА ОТСЛАБВАНЕВ "Майкрософт" се роди поредното велико изобретение, съобщават световните медии - в лабораториите на компанията е разработен специален сутиен за отслабване. Бельото е снабдено със сензори, които отчитат ритъма на сърдечната дейност. Доказано е, че наднорменото тегло при над 70% от дамите е в следствие на системно преяждане заради стрес, емоционална лабилност, усещане за дискомфорт.
Когато сензорите засекат опасна промяна на сърдечния ритъм, подсказваща емоционален проблем, сутиенът предупреждава притежателката си, че в никакъв случай не бива да се храни в този момент, защото ще се чувства още по-зле ако натрупа и и излишни килограми.
Бельото все още не е в търговската мрежа поради проблем с разработката на подходящи батерии. Трайните се оказвали към момента прекалено тежки за носене в сутиена.
Всъщност и при мъжете напълняването е заради консумиране на големи количества храна най-често поради стрес или емоционален срив, но за създаване на подходяща за тях джаджа от сорта на сутиена, е по-голяма. Носеното от мъжете бельо, особено късно вечер у дома, когато изпразват хладилника около полунощ е твърде далеч от сърцето. Разработчиците търсят други варианти за силния пол.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД