Симпатията на мъжа се отразява в жестовете му

Симпатията на мъжа се отразява в жестовете муСлучвало ли ви се е да гадаете дали се харесвате на един или друг мъж? Не е нужно да си губите времето в догадки. Езикът на жестовете може много точно да ви помогне да определите “обича ли ме или не ме обича”.
На жестовете може да се вярва повече, отколкото на думите. Симпатията се скрива трудно и ако вие не сте безразлична на мъжа, неговото тяло ще издаде чувствата му.
На кои сигнали трябва да обръщате по-специално внимание?

Усмивката

Откритата усмивка показва, че събеседникът ви е настроен да общува с вас и иска да се запознае с вас по-отблизо. Ако вие също сте заинтересована от него, усмихнете му се в отговор. С този простичък жест вие показвате, че сте готова за диалог. Ако не искате да общувате с този мъж, просто не му се усмихвайте.


Кимането с глава

Вие си приказвате с мъжа и той от време на време кима с глава, съгласявайки се в вас. Всъщност това не означава, че той споделя вашата гледна точка - кимването с глава и одобрителните звукове са проява на неговата симпатия. Вие също трябва да използвате този жест, ако искате да покажете на човека, че ви е интересно да разговаряте с него.

Навеждането напред

Ако забележите, че мъжът, с когото разговаряте, често се навежда по-близо към вас, вие му се харесвате. Този жест означава, че събеседникът ви иска да се приближи до вас в емоционален смисъл. Ако искате да демонстрирате на мъжа, че и той е интересен за вас, копирайте този жест. Но не се престаравайте.

Липсата на “закрити” жестове

Към тях традиционно се отнасят скръстените ръце и крака, свиването на дланите, обгръщането на тялото с ръце и т.н. Ако откриете подобен жест, бъдете по-внимателни. Може би се опитвате да флиртувате с него твърде агресивно? По-добре отстъпете - очевидно той се опитва да се защити от вас.

Докосването

Ако по време на разговора мъжът се опитва да постави ръката си върху вашата (дори само за един миг) или да я задържи по време на вашето здрависване, това означава, че вие му се харесвате и той иска да продължите вашето запознанство. Ако и вие искате да постигнете това, докоснете мимолетно ръката му.

Погледът

Ако мъжът не свежда очи по време на разговора си с вас, това е сигнал за неговото увлечение. По този начин той ви показва, че в този момент вие го интересувате повече от всичко останало. Ако той също не ви е безразличен, не свеждайте погледа си, особено когато го слушате.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД