Хаосът ни прави по-щастливи

Хаосът ни прави по-щастливиМного хора се опитват да въдворяват около себе си абсолютен ред и се разстройват, ако това не им се отдава. Но американски психолози ни съветват точно за обратното: Примирете се с това, че хаосът в живота е неизбежен и ще се почувствате по-щастливи.
Техните изследвания доказват, че когато човек се опитва да “подреди” света около себе си, той всъщност иска да докаже на самия себе си и на околните, че не е безпомощен и може да контролира поне нещо в своя живот.
Учените са убедени, че ако успеем да се примирим с безпорядъка в живота си, това ще промени възприятието ни за света в положителна посока и ще ни накара да се почувстваме по-щастливи. Периодът на хаос в живота ще ни направи по-мъдри и ще ни помогне да разберем по-добре околния свят.
Всеки човек си има своя степен на безпорядък, която не го дразни, а точно обратното – помага му и в работата и в личния живот. Опитайте се да определите тази степен, не се старайте да подреждате живота си и ще се почувствате много по-щастливи, съветват американските психолози.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД