Катето Евро стана лице на „Съвети на зъболекаря“

Катето Евро стана лице на „Съвети на зъболекаря“ Здравословна рецепта на Катерина Евро, бременност и орално здраве, първото посещение в денталния кабинет са само част от темите в първия брой на първото електронно издание у нас за пациенти и тяхното дентално здраве "Съвети на зъболекаря”. То е съвместен продукт на Асоциацията на денталните менидъжри в България и професионалното издание на българските зъболекари в. „Стоматологичен свят”. Изданието ще бъде разпространявано безплатно (чрез линкове или прикачен файл) на този етап до 100 000 електронни адреса, пациентски организации, журналисти, членове на асоциацията и техните пациенти. Ще излиза 4 пъти в годината.
Списанието има за цел на повишава денталната култура на българина. В „Съвети на зъболекаря” ще бъдат публикувани образователни статии, ще се отговаря на въпроси на читатели. В изданието ще участват ортодонти, пародонтолози, ендодонтисти и т.н.
В него ще има винаги по едно известно лице на корицата (лицата, които ни карат да се усмихваме) – в този брой това е Катерина Евро - с интервю, своя здравословна рецепта и пр.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД