V-лифт с резорбиращи конци побеждава гравитацията и опъва лицето

V-лифт с резорбиращи конци побеждава гравитацията и опъва лицетоИзключително ефективен нов метод за намаляване на отпускането на лицевите тъкани, повдигане чрез затягане без оперативна намеса предлага старозагорският здравен център „Прима виста”. V-лифтът обръща триъгълника на лицето нагоре и побеждава гравитацията, като опъва отпуснатата с годините долна част и стяга кожата.
Иновативната и напълно безопасна техника за подмладяване идва от Далечния Изток - Южна Корея и Япония. Лифтингът се извършва с тънки конци (Tight Thread Lift - TTL).
Повдигащите конци са 100% биорезорбируеми и създават мрежа, която повдига и поддържа тъканите на лицето и тялото по напълно безопасен начин. Това не е заместител на хирургическия лифтинг, но дава страхотен резултат за хората, които страдат от леки до умерено отпускания на тъканите и не желаят да се оперират.
Процедурата е практически атравматична. За нея не е необходимо обезболяване.Съвсем слаба болка има единствено при пробиването на кожата с върха на лазерно наточената игла. Въвеждането на конеца е абсолютно безболезнено. Самият полидиоксанон се използва от години за производство на конци за хирургията и офталмологията. Това практически отхвърля възможността за алергии. В хода на клиничните изпитвания не са отбелязани странични реакции.
Местата на въвеждане на конците са невидими и много бързо зарастват без следа. Мезоконецът е изключително фин и тънък - като косъм, и затова е невидим под кожата.
Полидиоксанонът се резорбира за около 180 дни след процедурата. Максималният ефект се постига около месец след поставяне на конците. Процедурата продължава 30-45 минути. Веднага след лечението има леко дразнене на входните точки. Резултатите са видими веднага след поставянето на конците (виждаме 20-30% от крайния резултат непосредствено след процедурата) и се подобряват значително през следващите 2-3 седмици, като максимален ефект се наблюдава след 3 месеца. Биоразграждането става в период между 6 и 8 месеца, когато конците се абсорбират напълно. По това време тялото е разработило матрица от колаген и еластични влакна около поставените конци и заради наличието на чуждо тяло реакцията е изключително силна. Поради тази причина видимите ефекти на манипулацията могат да продължат между дванадесет и шестнадесет месеца.
КОИ ЗОНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ?
Практически може да бъде третирана всяка зона. При бръчки, тип „пачи крак“, за „отваряне“ на очите, при бръчици по горната и долната устна. Впечатляващи са резултатите от TTL лифта по бузите, линията на челюстта, по шията. Затягане може да се прави на задните части, за затягане на корема, на горната част на ръцете, на бедрата и бюста.
ПРЕДИМСТВАТА НА РЕЗОРБИРАЩИТЕ СЕ КОНЦИ
Има седем различни вида конци, в зависимост от формата и материала. Всеки тип има различни свойства и се използва за получаване на различен резултат, в зависимост от нуждите и състоянието на кожата във всяка област. Има конци за стимулиране на повече колаген, конци за повече повдигане (лифтинг), за дълбоки бръчки и т.н. Комбинацията се избира от лекар, в зависимост от проблема и желаното лечение, защото всеки пациент е с индивидуален проблем. Пълното усвояване на конеца гарантира, че няма да се установят дългосрочни ефекти в кожната тъкан, както се наблюдава при големи технологични неабсорбируеми нишки. Също така фактът, че се абсорбира и не оставя нищо друго освен колаген в зоната, означава, че няма проблем да се използва толкова често, колкото искате, всеки път, когато видите нужда за подобряване на лицето. Това е и единственият метод насочен към директна стимулация на колагена, който дава очевидни и прекрасни резултати.
ПРЕДИМСТВАТА НА МЕТОДА ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ
Безспорните предимства на метода са минималната инвазивност, бързата и лесна процедура. Тя не оставя белези, разрезите са изключително малки и невидими за окото. Освен това този тип лифтинг е приложим не само към лицето, но и към различни части на тялото. При него е установена 100% биосъвместимост. TTL-лифтът не се препоръчва единствено при остри инфекциозни заболявания, херпес в която и да е част на тялото, онкологични заболявания, гнойни възпаления в областта на кожата, нарушения на кръвосъсирването.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД