Как да използваме сешоара?

Как да използваме сешоара?Кой е водещият фактор, когато избирате сешоар за коса? Най-често това е мощността, тъй като такъв уред изсушава косата значително по-бързо.
Прекалено дългото излагане на топлина не е в услуга на косата - тя се изсушава и краищата започват да се късат. Функции на сешоарите за коса, като йонна технология и керамични части, са по-ефикасен проводник на топлината, което означава по-малка вреда за косата.
Някои от тези функции могат да се намерят при скъпите модели сешоари.
Дерматологът Зои Дрелос от университета Дюк споделя, че по-малко увреждащ ефект имат уредите с няколко нива за скоростта на въздушната струя и настройки на нагряването, тъй като те дават възможност за сушене на косата с най-блогаприятните за нея условия.
Други съвети в тази насока:
Не сушете косата веднага след като излезете от банята. Оставете я за няколко минути да изсъхне, преди да я подложите на топлината. Водата трябва максимално да се попие с кърпа.
Дръжте сешоара на по-голямо разстояние, за да се намалят вредите върху косъма.
Разделете косата на кичури и ги сушете един по един, вместо цялата коса наведнъж. За целта може да използвате и четка с естествен косъм.
Винаги използвайте приставката, която насочва въздушната струя, освен ако не използвате дифузера.
Функцията за охлаждане трябва да се използва накрая. Тя е от ползва за моделирането на косата, тъй като тя е мека от изсушаването.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД