Реномирана медицинска козметика предлагат аптеки "Ванда"

Реномирана медицинска козметика предлагат аптеки "Ванда" Над 10 реномирани марки медицинска козметика предлага в Стара Загора веригата аптеки "Ванда". Висококочаствените продукти са от световноизвестните марки Avene, A derma, Bio derma, Vichy, Eucerin, La Roche и др. Дермотолерантната козметика е подходяща за чувствителна и алергична кожа. Затова има специални изисквания за нейната дистрибуция. Продуктите се продават само в аптеки. Преди да излязат на пазара, те са тествани под дерматологичен контрол. Околоочните кремове и гелове са тествани от офталмолози. Много от марките като Vichy, La Roche и Avene съдържат в себе си термална вода.
Всяка от сериите, които можете да намерите в аптеки "Ванда", представя богата гама от продукти за суха и дехидратирана кожа, които са особено подходящи за есента и зимата. Има и по-маслени кремове, които са специално за най-студените месеци от годината.
Медицинската козметика е тази, която познава проблемите на кожата и дава ефективно решение, защото влияе на структурата, на работата на клетките и на функциите на самата кожа. Тя е връзка между фармацевтичните продукти и козметичните препарати. Не само лицето, но и тялото трябва да бъдат чисти, добре изглеждащи, красиви, но всъщност ние трябва да повлияем и структурата и функциите на нашата кожа. Именно това е целта на продуктите от сферата на медицинската козметика, казват фармацевтите.
Много често медицинската козметика замества или поне допълва инвазивните методи за разкрасяване. Днес модерните потребители са силно заинтересовани как да поддържат своя младежки вид. Населението застарява все повече, повече хора искат да изглеждат по-млади за дълго и това да бъде видимо и да им доставя едно добро самочувствие. Решението в тази посока е именно медицинският продукт като козметичен препарат. Той все повече се грижи за проблеми като подмладяването на кожата, борбата с пигментацията, фотостареенето, което вълнува всички нас - изведнъж се връщаме след отпуск на слънце, а кожата ни не е толкова свежа, както преди това.
Дермотолерантната козметика се използва все повече и от мъже, както и от млади дами около 25-годишна възраст, които знаят, че вложението в красотата е превенция, а не само решение на проблемите, казват специалистите. Абсолютно задължително е всеки да обръща ежедневно внимание на кожата си. Първата задължителна стъпка е хубавото почистване на кожата, с което започва успехът. Няма ефективен препарат, независимо каква е неговата структура, ако не се спазва това златно правило. Овлажняването на кожата е новата формула на медицинската козметика, която я отличава от другия вид козметика, с която почистваме лицето, гримираме, поддържаме го да изглежда привлекателно.
За да направите своя избор на медицинска козметика, не е нужно преди това да се съветвате с лекар, освен ако нямате някакви сериозни дерматологични проблеми. Просто трябва да се съобразите със своя тип кожа. В аптеки "Ванда" фармацевтите ще ви ориентират какво да закупите и как да го използвате. Цените на продуктите са малко по-високи от тези на обикновената козметика в хипермаркетите и магазинната мрежа, но качеството и ефектът от тях са гарантирани.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД