Нова швейцарска апаратура стопява мастната тъкан и целулита

Нова швейцарска апаратура стопява мастната тъкан и целулита С нов ултрамодерен апарат за премахване на локални мастни натрупвания по цялото тяло и на целулит е обзаведан отскоро дермо-козметичния център на д-р Милена Неделчева, специалист по кожни и венерически болести и медицинска козметика. Техниката от последно поколение „Vella smooth” е производство на швейцарската фирма „Syneron”. Благодарение на изключителните си възможности тя е високоефективна, а резултатите са видими още след първите процедури. Апаратурата е еднакво подходяща както за жени, така и за мъже. Както е известно, силният пол не страда от целулит, но с „Vella smooth” мъжете могат бързо и за дълго да стопят мастните натрупвания около кръста и в други области.
Швейцарската апаратура комбинира успешно технологии, които други апарати към наши дни не могат. Производителите на апарата от фирма „Syneron” наричат технологията „електрооптична синергия”. Това е комбинация от биполярна радиочестотност, вакумно всмукване и механичен масаж.
Нова швейцарска апаратура стопява мастната тъкан и целулита Процедурите са безболезнени и няма период за възстановяване на кожата след тях, защото не я нараняват.
Технологията работи на принцип, при който топлината от радиовълните и светлинната енергия усилват метаболизма на третираните мастни клетки и така причиняват стопяването на мастната тъкан, обясни д-р Неделчева. Едновременно с това масажиращото устройство на апарата и финото вакуумно всмукване водят до ефект на охлаждане и изглаждане на кожата.
У нас до този момент има само два такива апарата. Нашият е единствен в Стара Загора и в Южна България. “Velasmooth” е отлично приета от водещите световни практики, занимаващи се с премахване на целулит, бръчки на кожата, намаляване на телесно тегло и оформяне на елегантен контур на тялото, каза още д-р Неделчева.
В Дерматологичен центрър „Д-р Неделчева” използват апаратурата за успешно третиране на целулита по бедрата, корема, ръцете, шията и изобщо, където е необходимо. Третирането не изисква хириргическа интервенция и е абсолютно безболезнено. Радиовълните и светлинната енергия усилват метаболизма на мастните клетки и така се стопява мастната тъкан. Вакумът от апарата служи за охлаждане на тъканите и със своята тяга осигурява леко разширяване на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. Движението на механичните ролки на апарата третират кожата така че, радиовълните да влизат по-дълбоко в мастните тъкани.
Пациентите може да установят леко усилване на позивите за уриниране, след третирането, защото след увеличаване на метаболизма, разградените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез лимфната система, а оттам в урината.
Всеки сеанс с “Velasmooth” трае около 20 минути и обикновено са нужни от 8 до 16 сеанса за най-добър ефект, обясни д-р Милена Неделчева.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД