Звездите се разкрасяват с мед

Звездите се разкрасяват с медПчелният мед е изцяло натурален продукт, който притежава редица лечебни свойства. При съхранение в подходящи условия, той единствен от хранителните продукти, не се разваля. В него се съдържат около 100 полезни за организма компоненти - глюкоза, левулоза, витамини, ферменти, както и минерални, хормонални, антибактериални и други ценни вещества.
Освен вкусен и полезен за здравето, медът е използван от жените от векове като средство за поддържане на красотата и младежкия вид. Много звезди се доверяват на силата на меда за техния външен вид, сред тях са Скарлет Йохансон, Ан Хатауей и др.
Смесването на меда с тоник за лице е добро средство за почистване на кожата. Тя става по-мека и нежна. Подобряват влагосъдържанието и пигментацията й.
Медът има благоприятно действие при напукана и суха кожа. С намазването на сухи и изпръхнали устните с мед се подобрява и регенерацията на кожата. Устните стават по-меки, плътни и нежни. Препоръчва се при почивка на морето, когато солената вода и излагането на слънце могат да накърнят приятният им вид.
Медът може да се използва и като ексфолиант, като към него се прибавят ситно смлени бадеми, например. Богатото съдържание на полезни съставки и в меда, и в бадемите има благоприятно действие върху кожата, отстраняват се мъртвите кожни клетки, почиства се в дълбочина.
Медът като маска за коса действа благоприятно на растежа на косъма, подхранва скалпа и прави косата копринено мека и жизнена.
Добавянето на мед във ваната има релаксиращ и успокояващ ефект и благоприятно действие върху цялото тяло.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД