Тайните на звездите за косите

Тайните на звездите за коситеНяма жена, която да не се прехласва по прическите на звездите, когато преминават по червения килим. Много от тях дължат славата си на умението да съчетават фризурата с формата на лицето си и с трикове да изглеждат още по-привлекателни. Предлагаме ви съветите на 4 холивудски звезди за поддръжка на косата в идеален вид.
Тайната на Ума Търман е в отварата от лайм
Нейният най-голям проблем е омазняването, заради което почти всеки ден мие косата си. Тя изплаква корените с отвара от лайм, която изсветлява леко косата и я прави по-суха. Актрисата си прави маска от смлени листа от глухарче. „Нанасям ги на мръсната коса, слагам шапка за
душ за 10 минути. След това се сресвам и измивам косата си. Ако е на клечки, а трябва да излизам, се суша със сешоар. Тогава косата изглежда по-добре”.
Тайната на Дженифър Анистън е в аспирина
Според проведено проучване в Англия Дженифър  Анистън притежава най-красивата коса на планетата. Актрисата смутено признава, че това е в резултат на... аспирина. За да бъде бляскава и жизнена косата й, звездата прибавя в шампоана две размити таблетки аспирин и така се мие.
Тайната на Дженифър Лопес е в авокадото
Певицата с пуерторикански корен Дженифър Лопес прави маска за коса с  авокадо. Пасира 1 авокадо с парче банан (може и без него) и добавя яйчен жълтък. „Много жени не знаят, че маската не трябва да се държи по-дълго от предписаното на косата. Мои познати смятат, че като държат продуктите по-дълго, косите им ще станат по-красиви. Нищо подобно! Кичурите стават тежки, не задържат обема. Ако е написано да държите козметиката 3 минути, това е задължително условие”.
Другото ноу-хау на Дженифър е начинът на нанасяне на маската върху главата. „Сипвам от хидратиращия или подхранващ продукт в длани, разтривам ги, нанасям ги върху косата на 2-3 см от корена и масажирам. От специалисти знам, че е безполезно да ги втривам върху скалпа. Така по-равномерно се разнася”.
Тайната на Джейн Сиймор е във фитотерапията
Актрисата Джейн Сиймор, която е по-известна с филма „Д-р Куин лечителката“, използва фитотерапия, за да поддържа великолепната си дълга коса. Тя втрива в корените си свеж сок от алое, здравец и змийско мляко. Освен с тези растения прави маска с натурални масла от кедър, бор, канела и джинджифил. Понякога актрисата мие косата си с дъждовна вода.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД