Елизабет Банкс е решена да не "ляга под ножа"

Елизабет Банкс е решена да не "ляга под ножа" Актрисата  Елизабет Банкс,  която познаваме от "Игрите на глада", "Следващите три дни" и други филми, изобщо не е впечатлена от естетическите корекции и е категорично против подобни действия. Звездата от новия филм "Ангелите на Чарли" разкри, че никога не е "лягала" под ножа, за да промени нещо по себе си.
"Щастлива съм да кажа, че никога не съм правила операции на лицето или тялото си, въпреки че в началото на кариерата ми ме посъветваха, че е добре да уголемя гърдите си", казва 45-годишната актриса.
"Първият агент, когото срещнах, ме посъветва да увелича гърдите си, ако искам да успея. За щастие нямах пари за това, така че не отидох на операция", спомня си тя. "Просто не искам един ден, когато застана пред огледалото, да се чудя аз ли съм или не съм. Това е психологическа и емоционална тежест, която не искам да поемам“.
Блондинката разкрива също, че се страхува от риска от подобни операции: "Ами ако нещо се обърка, никога не се знае... Затова не искам да рискувам".
Елизабет твърди, че нейният младежки вид вероятно се дължи на гените.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД