Студио "Мед и Шоколад" предлага различни терапии с релаксиращи и лечебни процедури

Студио "Мед и Шоколад" предлага различни терапии с релаксиращи и лечебни процедуриЧовек трябва да вярва в себе си и да е сигурен в своите качества, споделя Илияна Христозова, рехабилитатор по образование, масажист с дългогодишен опит и собственик на студио "Мед и шоколад" в Стара Загора. Практикува като масажист от 2006 г. Всичко започна с помощта на обяви, които подавах във в. "Национална бизнес поща", чрез тях си намирах клиенти, уточнява тя. Работи като рехабилитатор в Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора предимно с деца с увреждания, след това в с. Ягода като масажист, и така разбира, че това е дейността, с която иска да се занимава.
Започва да се интересува от различните методи на масажната техника и се ражда идеята да създаде собствено масажно студио. С помощта на баща й, мечтата на Илияна става реалност и през 2015 година "Мед и шоколад" отваря врати. Като всяко начало и това се оказа трудно, но с постоянство и упоритост за реализация на всяка идея, работата потръгва.
Студиото предлага класически лечебни и релаксиращи масажи (25 лв. е цената на класически цялостен масаж). Сред по-нетрадиционните процедури е масаж с мед, известен с лечебния си ефект. Студио "Мед и Шоколад" предлага различни терапии с релаксиращи и лечебни процедуриТой детоксикира и действа обезболяващо. Медотерапията на гръб например, се извършва посредством топъл билков мед, гърбът се масажира и се почиства с гореща кърпа.
Клиентите на "Мед и шоколад" могат да се възползват и от редица СПА терапии, които включват ексфолиране и пилинг на цялото тяло, последвани от масаж и завършващ крем. Тези терапии са на цена от 30 лв. Вариантите са "Морски спомени", "Златна есен", "Шоколадово вълшебство", при която се прави ексфолиране на цялото тяло с кафява захар, шоколад и кафе (прясно). В зависимост от продуктите, които се ползват в тях, терапиите са в следните стъпки - ексфолиране, душ, масаж и завършващ крем. Сред предложенията е и хавайски масаж "Ломи-ломи", подхранваща кожата арганова терапия "Светлините на Мароко". Застъпени са и лечебни терапии за болки в гърба с мед или със силиконови вендузи, които много добре се отразяват на хора с оплаквания в тази област, като блокажи, схващания или ошипявания. Антицелулитните и отслабващите процедури спомагат за добрия тонус и карат човек да се чувства добре. Най-новите предложения в студиото са "Розова феерия" с аромат на рози от ръчно изработена свещ и "Синя орхидея". За жени с отоци, болки и с проблемни вътрешни вени се предлага терапията "Щастливи крачета" със завършващ крем с аромат на мента и охлаждащ ефект.
В "Мед и шоколад" се предлагат терапии не само за тяло, но и за лице - пилинг, почистване и, разбира се, масаж.
В спокойната обстановка можете да се отпуснете и да релаксирате в ръцете на професионалист. С помощта на Илияна Христозова, желаещите могат да се запознаят с древната китайска система за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Дафа (Фалун Гонг). Медитативни упражнения и философия, които заедно спомагат за хармония, здраве и баланс във всекидневието.
"Мед и шоколад" предлага ваучери за подарък.
Студиото се намира в непосредствена близост до парк "Митрополит Методий Кусев" (Аязмото), на ул. "Света Троица" 213, тел.: 0988908354.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД