Не е нужно да бъдеш Виктория Бекъм, за да използваш продукти с овча плацента

tianDe –козметика от природатаНадали е лесно на една жена да си представи, че лицето й ще стане по-красиво, бръчките ще изчезнат, а тенът ще розовее, ако използва плацента от овца! Дизайнерката Виктория Бекъм рекламира продуктите с овча плацента, заявявайки че те правят кожата й млада и без бръчки.

Плацентната козметика е последен хит на козметичния пазар

чиято поява се дължи на развитието на генното инженерство и биотехнологиите, и заради това може да се нарече "козметика от новото поколение".
С какво са уникални козметичните средства с екстракт от плацента? Плацентата е свързващ орган на организма на майката с плода при бозайниците и човека в периода на вътреутробното развитие. Тя е склад на биологично активни вещества и микроелементи.

Екстрактът от плацента е уникален природен комплекс

tianDe –козметика от природатаНе е нужно да бъдеш Виктория Бекъм, за да използваш продукти с овча плацентакойто съдържа протеини, аминокиселини, въглехидрати, липиди, ензими, ненаситени мастни киселини, витамини и минерали. Той е мощен имуностимулатор, блокира свободните радикали - една от причините за стареенето на клетките. В неговия състав влиза коензим Q10 - потенциален източник на енергия и мощен антиоксидант. Една важна част от плацентния екстракт са глюканите, чрез които се усилва синтеза на колаген и еластин на кожата.
В действителност, както често се случва, новото е добре забравеното старо. За чудодейните средства с плацента са знаели още в Древен Египет. На основата на женска плацента средновековните лечители са приготвяли "подмладяващи отвари” за придворните дами.

Забележителните свойства на плацентата са били известни и на Клеопатра

Талона за отстъпка - търсете в бр. 48 на вестник "Национална бизнес поща"за магическата привлекателност на която има много легенди. Какви ли не победи са приписвани на Кралицата на Египет, само защото била толкова красива! И умна - също! Тя е знаела как да съхрани бързо изплъзващата се младост, подобно на френската кралица Мария Антоанета и музата на Тургенев - Полина Виардо.
Основните предимства на плацентната козметика са

нейните естествени съставки, хипоалергенност и добър лифтинг ефект

които са важни за всяка жена. Ето защо, много жени предпочитат именно тази козметика.
На българския пазар, една от фирмите, които активно предлага козметични продукти с овча плацента е руската компания TianDe. Продуктовата гама на компанията наброява повече от 500 продукта – сертифицирани за продажба страните на европейския съюз и в същото време, носещи тайните и рецептите на тибетските лечители. Корен от женшен, масло от джинджифил, змийска мас, гъба рейши, кордицепс, алунит, зелен чай… са само една малка част от съдържанието на атрактивните продукти.

Може да ги откриете от 1 до 31 декември на едноименния щанд (tianDe –козметика от природата)
на Коледния базар в Mall Galeria- Стара Загора

За повече информация: 0879 542 562 - Донка Петкова, 0882 003 532 - Жанета Станкова.
"Здравна поща"

* Талона за отстъпка - търсете в бр. 48 на вестник "Национална бизнес поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД