"Здравe, Щастие, Красота" стартира в Русе

"Здравe, Щастие, Красота" стартира в РусеДванадесетото издание на Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота“, организира детско шоу в Русе. Събитието ще се състои в дните от 10-12 октомври. Детското шоу е с начален час 17 часа, на 11 октомври. Водещ на шоуто ще бъде актрисата Ралица Константинова.
По време на изложението ще бъдат представени техники от „Тай Чи“- практиката, полезни съвети относно козметиката - как правилно да се четат етикетите на козметичните продукти. Проблем с който, често сме се сблъсквали в ежедневието. До какви последици и проблеми може да доведе неправилното разчитане. В ателието на изложението дамите ще имат възможност да получат ценни съвети как се прави опушен грим с натурални гримове. Относно здравословното хранене и детоксикацията на организма, ползата от натуралните храни и тяхното значение за нашият организъм и здравето ни, ще има семинар с лектор д-р Вергиния Георгиева.
Всеки посетител ще има възможност да разговаря със специалистите в различните области и да получи ценни съвети относно здравето си, натуралните продукти и различните практики и методи.
А най-голямата изненада ще бъде детското шоу. С много игри и музика, всички малчугани могат да се включат и да се забавляват заедно с децата от „Общински детски център“. Наградите ще бъдат здравословни, като с тях се акцентира на голямото значение на натуралните продукти за детското здраве и развитие. Децата и техните родители ще имат възможност да се включат в игри като зумба , пилатес и да практикуват йога и да разберат какви са ползите от нея и как влияе върху организма ни.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД