Преди да боядисате косата в червено...

 Преди да боядисате косата в червено...Някои от най-привлекателните звезди са експериментирали с цвета на косата си многократно, включително и с капризния червен цвят. Има жени, които са родени, за да бъдат с червен цвят на косите. Но като цяло червенокосите се възприемат като по-страстни и свободолюбиви жени, което действа магнетично за мъжете и в това е тайната на повечето жени, които бленуват по червените коси.
За червения цвят в косите има многообразие от нюанси, което понякога може да действа доста обезсърчително за дамите.
Трудно е да се ориентирате кой е вашият измежду многото оттенъци - от ягодов до меден. Нужни са години опит, за да се произнесете веднага по този въпрос. Ето как може да улесните този процес, без косата ви да пострада от това.
Когато за първи път боядисвате косите си в червен цвят, използвайте цвета на очите си като ръководен знак. Ако те са в топъл цвят (кафяви или лешникови) изберете червен цвят с по-топъл нюанс. Ако са хладни (сини или зелени) изберете червено с хладен оттенък.
За да запазите свежестта на червения цвят в косите си за дълго, внимавайте в боята да няма виолетови или каквито и да било сини оттенъци. Най-естествено червен цвят се получава от медените или златисто-медените нюанси.
За да запазите интензивността на цвета между две боядисвания, най-добре да използвате шампоан за боядисани коси, и то специално за червени коси.
Червеният цвят на косата е от най-трудните за поддържане, може би наравно с русия. На всеки 3-4 седмици е препоръчително да се боядисвате, а между боядисванията да правите процедура за освежаване на цвета с гланц за коса.
След като вече сте боядисали косата си в червено, може да се успокоите, че червеният цвят на червилото ще продължава да ви отива. Като цяло е необходимо да промените грима си – той трябва да е съобразен с цвета на косата и кожата ви.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД