14-и Ден на репродуктивното здраве

14-и Ден на репродуктивното здраве На 8 юни 2019 г. в хотел "Рамада Тримонциум" в Пловдив от 11 до 16 часа ще се се проведе 14-ото поредно издание на Деня на репродуктивното здраве, организиран от сдружение "Зачатие" под патронажа на Община Пловдив. Събитието включва информационна сесия с презентации за новостите в репродуктивната медицина и експоалея на ин витро клиниките в България.
Експоалеята дава възможност на посетителите на Деня на репродуктивното здраве да се срещнат лекари и представители на клиниките, да съберат в рамките
само на един ден пълна информация за условията и цените, предлагани от различните клиники, да се запознаят със своите бъдещи лекари и да получат безплатна консултация.
В Деня на репродуктивното здраве с презентации и безплатни консултации ще вземат участие множество специалисти по репродуктивна медицина от клиники в цялата страна, сред които: проф. д-р Атанас Щерев - национален консултант по репродуктивна медицина и екип на Болница "Д-р Щерев" - София; д-р Мария Георгиева - директор на държавен фонд "Център за асистирана репродукция"; д-р Мариела Даскалова (ембриолог) и д-р Васил Даскалов (акушер-гинеколог) от ЦРЗ "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив; д-р Йосиф Димитров (акушер-гинеколог) и екип от Ин витро АГ медицински център "Димитров" - София; доц. д-р Емилияна Конова (репродуктивен имунолог) и екип от КИРМ "Света Елисавета" - Плевен; екип от КИРМ клон Пловдив; д-р Добринка Петрова (акушер-гинеколог) от СМЦГ "Ню Лайф" - Пловдив; д-р Георги Николов (акушер-гинеколог) от МЦ за асистирана репродукция "Репробиомед" - София; д-р Георги Станулов (акушер-гинеколог) от Болница "Лозенец" - София; д-р Кателия Александров (акушер-гинеколог) от "Майчин дом" - Варна; д-р Минко Еврев (акушер-гинеколог) от Първа САГБАЛ "Св. София" и др.
Входът е свободен за всички посетители.
"Здравна поща"

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД