Лекарка получи бонус за това, че е родила първото си бебе

Лекарка получи бонус за това, че е родила първото си бебеЛекарка получи бонус за това, че е родила първото си дете. Наградата е от работодателите й от Очна болница "Бургас", която подема инициатива за насърчаване на раждаемостта сред младите служители.
От 2008 г., когато е създадена болницата, до момента, са се родили 9 бебета на служители. Тодор- синът на д-р Константина Кънчева-Бандрамалиева, е последното, родено преди месец.
Трогната съм от отношението към мен като служител и майка . Нямам думи да опиша какво означава този жест в най-важния момент от живота на една жена. Благодарна съм на съдбата, че ме доведе тук от другия край на Европа, споделя д-р Кънчева-Бандрамалиева, която получи „Бонус бебе“ на специално тържество, организирано за нея и сина й.
Д-р Бандрамалиева е завършила медицина в Германия, по-късно работи в Швейцария, но след това се връща отново в България и се установява в Бургас.
Голяма част от нашия екип се състои от жени в детеродна възраст и с паричния бонус искаме да изразим подкрепата към нашите служителки, които желаят да имат дете, и към техните семейства, казва д-р Николай Иванов, управител на болницата и изтъква, че по този начин той и екипът му допринасят за намаляване на демографската криза у нас.
Българският бизнес трябва да се ангажира с проблемите, свързани със застаряването на населението и в частност с двудетния модел на българското семейство, като създава позитивно отношение към желаещите да имат деца, споделят още от клиниката и призовават и други фирми да се включат в инициативата.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД