В столичната УМБАЛ „Св. Анна” откриха център за майчино и детско здраве

В столичната УМБАЛ „Св. Анна” откриха център за майчино и детско здравеВ УМБАЛ „Св. Анна“-София АД беше открит Здравно-консултативен център за майчино и детско здраве (ЗКЦ). Задачата му е да осигури пълно и безплатно обслужване на бременни жени и деца в рамките на Националната програма за подобряване на майчиното и детско здраве ( 2014-2020 г.), съобщиха от лечебното заведение.
Сред  услугите са: Информация и съвети за деца с увреждания и с хронични заболявания, родилки и бременни с патология на бременността в хода на тяхното болнично лечение и/или амбулаторно проследяване и лечение;  Предоставяне на психологическа подкрепа и консултиране на деца с увреждания, хронични заболявания, бременни жени и родилки, хоспитализирани в болницата и превенция на изоставяне на деца; Предоставяне на специализирани консултации от медицински и немедицински специалисти за деца с увреждания, деца с хронични заболявания, недоносени деца, родилки и бременни с патология на бременността на място в ЗКЦ или дома по искане на лекар от друго лечебно заведение.
Както и предоставя на всички новородени в отделението по неонатология безплатно изследване на слуха с отоакустични емисии.
Центърът се намира в основната сграда на УМБАЛ „Св. Анна” София  - База Запад, Административна част, етаж 1, кабинет 1.
Работно време на ЗКЦ е от понеделник до петък от 8 до 16.30 часа с почивка от 12.30 до 13.00 часа. Телефон за записване: 0879 885 062.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД