8 безплатни ваучери за лечение на стерилитет раздават на 6 юни

8 безплатни ваучери за лечение на стерилитет раздават на 6 юниДенят на репродуктивното здраве е уникално по рода си събитие, организирано ежегодно от сдружение „Зачатие” в различни градове на България. Проявата е среща между пациенти, лекари, обществени и правителствени организации. Лекарите представят най-новите постижения на репродуктивната медицина в рамките на свободна дискусия с посетителите и провеждат през целия ден безплатни консултации за пациентите.
Всяка година темата на събитието и мястото на провеждане са различни, в стремеж да се обхванат повече аспекти на стерилитета и информацията да достигне до възможно най-много хора от всички краища на страната. Ден на репродуктивното здраве е бил провеждан в Плевен, София, Стара Загора, Бургас, Пловдив, Варна, Хасково и Русе, а на 6 юни юни 2015 г., събитието ще се състои в Банско. Основната тема "Неизясненият стерилитет - дългият път към мечтата" е посветена на онези над 10% от всички хора със стерилитет двойки, при които не е намерена причина за репродуктивните неуспехи, въпреки проведените изследвания и лечения.
Участието в събитието и всички отделни прояви от програмата е напълно безплатно за посетителите. Осем от регистрираните посетители на Деня на репродуктивното здраве на 6 юни 2015 г. в Банско ще получат ваучери за диагностика и лечение на стерилитет. Средствата за тези ваучери са осигурени чрез дарения от граждани и фирми през годината. Получателите на ваучерите се определят чрез публичен жребий, който ще се тегли по време на официалното закриване.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД