Сдружение „Зачатие” организира Ден на репродуктивното здраве в Банско

Сдружение „Зачатие” организира Ден на репродуктивното здраве в БанскоЗа десети пореден път сдружение „Зачатие“ организира Ден на репродуктивното здраве. Този път в полезрението на пациенти и специалисти доброволците от Сдружението поставят акцент върху неизяснения стерилитет.
По традиция Денят на репродуктивното здраве събира на едно място двойки с репродуктивни проблеми, копнеещи за дете и водещи специалисти в репродуктивната медицина у нас.
Ежегодно инициативата предоставя възможност за безплатни индивидуални консултации и групови беседи със специалисти в областта, новостите в лечението на безплодието, взаимопомощ и споделяне на опит.
Този път активистите от пациентската организация насочват вниманието на обществеността към една от най-трудните теми в репродуктивната медицина с цел да се помогне и даде кураж на немалка част от хората с репродуктивни проблеми. При 10% от тях не се намира причина за репродуктивните неуспехи, въпреки провеждането на множество изследвания и лечения. Затова дали има изход от заплетения лабиринт ще отговорят водещи специалисти по репродуктивна медицина. Заедно специалисти, активисти от Сдружението и пациенти ще участват в обширна и открита дискусия как би могъл да бъде по-кратък и успешен пътят към най-заветната мечта за дете.
Безплатни индивидуални консултации ще проведат:
Д-р Йосиф Димитров, д-р Тодор Димитров и Боряна Бенбасат - Инвитро АГМЦ „Димитров" – София
Д-р Явор Владимиров и д-р Десислава Тачева - СБАЛАГРМ "София"
Д-р Васил Даскалов и д-р Мариела Даскалова - Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" – Пловдив
Д-р Виолета Рилчева и д-р Данаил Мартинов - КИРМ – Плевен
Д-р Таня Янакиева - Медицински център "София 2000" ООД
Д-р Александър Кунев - МЦРЗ "Д-р Щерев" – Русе
Д-р Георги Николов и Валентин Пенчев - МЦ "РепроБиоМед" – София
Специалисти от МК „Д-р Щерев“ – София
Специалисти от АГ болница „Селена“ - Пловдив
Сдружение „Зачатие“ отново дава шанс на всички, които вървят по трудния път на проблемното забременяване, да се срещнат в неформална обстановка, да получат адекватна информация по медицински, психологически и правни въпроси и съзадат ценни приятелства за цял живот. Участието в събитието и всички прояви от програмата е напълно безплатно за посетителите.
Денят на репродуктивно здраве, под надслов за тази година "Неизясненият стерилитет - дългият път към мечтата" , ще се проведе на 6 юни, събота, в Банско, хотел Орфей, с начален час 13:00 ч.
„Здравна поща”

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД