Ува Майнер - гуруто по зачеване и раждане от Коста Рика гостува в Стара Загора

Uva1Утре в Стара Загора пристига международният лектор в областта на родилната грижа Ува Майнер. От 15.30 ч. в „Библиотеката” ще се състои среща-разговор, на която г-жа Майнер ще разкаже повече за над 20-годишния си акушерски опит и методите, които включва в подкрепата на двойките във всички фази до появата на нов член на семейството.
В рамките на един час, Ува ще отговаря на въпроси и ще представи темата за семинара, който ще се проведе по-късно същия ден. Събитието се осъществява със съдействието на сдружение „Зелената къща” и Алианса на Българските акушерки. Ува Майнер ще води за пръв път в Стара Загора обучителен семинар „Как заедно да направим най-доброто за раждането”.
Семинарът е насочен към двойки, които очакват дете, и професионалисти в областта на родилната грижа (акушерки, консултанти по кърмене, обучители за подготовка на раждането, лекари и др.) Семинарът ще се проведе от 17 до 20 ч. в ателие „Слънчогледи” на ул. Сава Силов 80, ет. 3. Участието става само с предварително записване.
Досега г-жа Майнер е водила обучения в Италия, Естония, България, Германия, Колумбия, Коста Рика, Канада, САЩ, Обединеното Кралство и други. Поради големия интерес гостува за втори път в България. Тя практикува холистично акушерство от повече от 20 години в Коста Рика. Преди това е работила 23 години за Федерацията по храните към ООН. Напуска работата си, за да се върне към детската си мечта и се обучава в САЩ в холистично акушерство. До момента е придружила над 600 двойки във всички фази свързани с появата на нов член на семейството, още от преди зачатието. Тя комбинира познанията си по психотерапия, йога, медитация, естествени методи на лечение, енергийно лечение, рейки, биорезонанс, цветни есенции, аромотерапия, билколечение, хомеопатия и др. с медицинската си подготовка на акушерка.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД