Спрей бори болката от високите токчета

Спрей бори болката от високите токчетаСилните болки в стъпалата вече ще бъдат минало, защото американски пластичен хирург създаде обезболяващ спрей за крака.
Спреят "Токчета без болка" е разработен от американския пластичен хирург Рандал Хауърт. Той твърди, че спреят му е в състояние да "затъпи"болката в рамките на поне три часа, което ще стигне за едно "минаване по червения килим", шегува се той.
Очаква се продуктът да излезе на американски пазар в началото на 2014 година. С него болката просто се разсейва, а ефектът продължава няколко часа, категоричен е той. Малкият флакон, подходящ за всяка дамска чанта, струва 15 долара, а по-големият за домашна употреба е с цена от 32 долара.
Спреят е разработван близо две години. Идеята за него дошла от инжекциите срещу болка, които в случая с токчетата не са подходящи. Продуктът е болкоуспокояващо средство, което прониква през кожата с помощта на топлината й. Според хирурга революционният продукт напълно ще промени ежедневието на дамите, като елиминира всички неудобства от носенето на стилни обувки.
За да започне да действа, трябва да изчакате между 10 и 15 минути преди да обуете любимите си обувки. Ефектът е доказан при 70% от представителките на нежния пол. Препоръчително е да не пръскате краката си повече от четири пъти за 24 часа.
Спреят съдържа вещество, което се използва от зъболекари и лекари. Безопасността му е клинично доказана, а също така е одобрен от Международния олимпийски комитет за ползване от спортистите.
"Здравна поща", i

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД