Дали мъжът ви е здрав?

Вижте колко пъти прави секс, колко цигари пуши и каква му е температурата

Дали мъжът ви е здрав? При американско изследване, в което са участвали 30 000 мъже в продължение на 8 години, е доказано, че ако мъжът прави секс три пъти седмично, това снижава риска от рак на простатата значително. Ако искате мъжът ви да е здрав, погрижете се в годините заедно броят да не намалява!
Ако мъжът е изпушил или е ясно, че възнамерява да изпуши повече от 100 цигари през живота си, със сигурност попада в групата на рискуващите аневризъм на аортата. Особено ако е минал 50-те, трябва да знаете, че аортата губи постепенно еластичността си и все по-трудно се разтяга с годините.
Третият съвет е непременно да осигурявате хладина на мъжа си. Прегряването е вредно за съзряване на сперматозоидите - за разлика от яйцеклетките, разположени в тялото на жената, при мъжете тестисите, в които съзряват сперматозоидите, са изнесени и не напразно извън тялото. Впитото бельо, заседяването на едно място дълго време влияят негативно на процеса, както и горещата вана, сауната.
Всъщност идеалната температура за въпросния процес е 34,4 градуса по Целзий, но това не означава, че се налага да охлаждате човека системно от кръста надолу. Фертилността се запазва и при по-високи температури, стига да не става дума за системно прегряване. Най-добре е периодично да го водите на море, басейн или край реката и да правите всичко възможно да е във водата достатъчно дълго.
"Здравна поща", i

Ако краката се потят твърде много...
14 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Не се лишавайте от сън!
12 Май 2020, Вторник
{cmp_start...
ЕС създава хуманитарен въздушен мост
11 Май 2020, Понеделник
{cmp_start...
Опитайте правилото "72 часа"
06 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД