ГЕРБ-Стара Загора зарадва Районната организация на глухите

ГЕРБ Стара Загора зарадва Районната организация на глухитеГЕРБ-Стара Загора зарадва Районната организация на глухитеОколо чисто нов 32-инчов телевизор "Samsung" ще се събират посетителите на Районната организация на съюза на глухите в Стара Загора. Над 40 души посрещнаха с искрена радост дарението, направено от ПП ГЕРБ-Стара Загора.
30-годишният стар телевизор, който ги е информирал и развличал години наред, беше заместен с новата и модерна придобивка, броени минути след като общинският председател на ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов и общинският съветник Диян Димитров, разопаковаха подаръка в залата на клуба.
„Радваме се, че имаме възможност да направим нещо хубаво за вас!”, сърдечно поздрави членовете на организацията Емил Христов. "Надявам се, че тази наша среща няма да е последна, защото много държим да бъдем свързани с хората на Стара Загора. Държим да бъдем заедно - да правим града си едно все по-хубаво място за живеене", допълни Христов.
С пожелание от новия телевизор да се научават само добри новини за Стара Загора и България, се обърна към тежко чуващите хора и общинският съветник от ГЕРБ Диян Димитров.
В клуба на Районната организация на глухите в Стара Загора се събират, почти всяка вечер, около 70 глухи и тежкочуващи. Мария Каварджикова, координатор на сдружението, сподели, че подаръкът идва точно навреме и ще бъде използван постоянно. Тя връчи на Емил Христов и Диян Димитров благодарствено писмо от името на организацията и им пожела здраве, късмет и успехи.
Каварджикова отправи и специална покана към ръководството на ПП ГЕРБ-Стара Загора да гостува на някой от традиционно отбелязваните с пъстри тържества празници, които си организират в клуба.
Организацията тази година отбелязва 80-годишен юбилей, а членовете й в област Стара Загора наброяват около 400 души.
"Здравна поща", i

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД