Ротаракт с акция в помощ на социално слаби семейства

Ротаракт с акция в помощ на социално слаби семействаИ тази година в навечерието на коледно-новогодишните празници старозагорските младежи от Ротаракт и Интеракт организират благотворителна акция под мотото "Купи и дари". Всеки посетител на магазините "Аскент" в града на липите може да направи наред с покупките за дома и такива, които да дари в специално поставени в хипермаркетите кошници. Събраните хранителни продукти ще бъдат предоставени на социално слаби семейства от Стара Загора.
Инициативата на младите ротарианци е част от национална ежегодна кампания на Ротаракт и Интеракт. От двете организации призовават хората, които имат възможност, да споделят трапезата си с онези, които са в нужда и няма да могат да зарадват близките си с обилна храна и вкусни лакомства.
Акцията на млъдежите е на 20, 21 и 22 декември. След това, точно преди Коледа, събраните продукти ще бъдат разпределени сред социално слаби старозагорски семейства. Всяка година ротарианците даряват различни многодетни или останали самотни възрастни семейства. Миналата година при благотворителната акция бяха събрани над 600 кг хранителни продукти. Тази година очакванията са за повече от един тон, защото кампанията се провежда в два супермаркета едновремено.
Здравна поща“, Мадлен ПЕЕВА

Дръжте домашните мухи изкъсо
01 Юни 2020, Понеделник
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД