Христо Михалев и Георги Чахов с благотворителна инициатива за възрастни хора

Христо Михалев и Георги Чахов с благотворителна инициатива за възрастни хораСобствениците на комплекс „Зеленият хълм” Христо Михалев и Георги Чахов осъществиха в навечерието на Коледа поредната си благородна инициатива. Те организираха с помощта на ОДФ-Стара Загора, на който Красимира Чахова е председател на Съвета на дарителите, посещение на Регионалния исторически музей и безплатен обяд за 32-ма възрастни хора от Дома за възрастни на Старозагорските минерални бани. Искахме за Коледа да направим нещо по-различно от традиционното за този празник дарение.
Обикновено по Коледа се обръща повече внимание на децата, лишени от родителски грижи, а като че ли за старите хора се правят по-малко неща. Решихме да излезем от шаблона за предоставяне на хранителни продукти на място. Изкарвайки ги от еднообразната им ежедневна среда, накарахме тези възрастни хора да се почувстват по-значими, да разберат, че не са забравени от обществото, обясни Краси Чахова.
За възрастните беше организиран и транспорт, който ги придвижи от Старозагорските бани до града и обратно. След като разгледаха музея, 32-мата обитатели на Дома на Баните бяха откарани до новооткрития ресторант "Зеленият хълм. Там те получиха вкусен и обилен обяд и задължителната баница с късмети. В знак на благодарност те подариха на Христо Михалев и Георги Чахов икона на Света Богородица и благодарствена грамота за проявената щедрост и доброта в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово.
"Здравна поща", Мадлен ПЕЕВА

Дръжте домашните мухи изкъсо
01 Юни 2020, Понеделник
{cmp_start...
Не подценявайте алергичната хрема
28 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Дебне ли край басейна COVID-19?
27 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД