Деца даряват деца с гигантския подарък на CN

Деца даряват деца с гигантския подарък на CN Деца даряват деца с гигантския подарък на CN В уникална дарителска кампания деца играят онлайн и даряват играчки в огромен подарък, за да зарадват свои връстници лишени от родителска грижа. Meжду 10 и 12 декември гигантският подарък на Cartoon Network ще посети Park Mall Стара Загора, за да научи децата, че най-големият подарък е този, който даваш.
Подаръкът обикаля цялата страна под мотото "Най-големият подарък е да даваш" като част от национална кампания за дарение на играчки за деца от домове. Инициативата включва специална онлайн игра, в която децата се забавляват с любимите си герои и печелят точки. Те ще бъдат трансформирани в играчки, предоставени от ArmToys.
Освен, че могат да играят онлайн, децата могат и лично да дарят своя играчка.
За всяко дарение те получават специална значка, която да отбележи, че са направили Коледа по-топла за тези, които имат нужда. Вече над 100 играчки са дарени от деца в Пловдив.
Cartoon Network кани родителите от Стара Загора да посетят "Най-големият подарък" заедно с техните деца и да им покажат, че най-ценното е не да получаваш, а да даваш. Инициативата си поставя за цел да запознае над 1000 деца със смисъла на даряването.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД