Емил ХРИСТОВ, зам.-председател на Народното събрание: За добри каузи политиците успяват да се обединят

Емил ХРИСТОВ, зам.-председател на Народното събрание: За добри каузи политиците успяват да се обединятСпециализираното издание "Здравна поща" стартира нова инициатива - "Щедри сърца". Кампанията е насочена към насърчаване на безвъзмезните кръводарители. Тя цели и популяризиране на хората с щедри сърца, които безвъзмездно даряват кръв за спасяването на нечий живот и са взели ценното решение за това по собствена убеденост и информираност. Във връзка с инициативата ще бъде публикувана полезна информация по темата, както и конкретни данни, засягащи тенденциите в кръводаряването в регион Стара Загора и в цялата страна.


Опитвал съм се винаги да бъда съпричастен, защото кръводаряването е велико дело
За акцията по кръводаряване в Народното събрание работиха всички заедно - и д-р Даниела Дартикова, и Георги Гьоков, и БЧК, и Националният център по трансфузионна хематология. Когато става дума за добри каузи, за помощ за хората, политиците успяват да се обединят. Да се надяваме този разум, който проявиха по време на тази инициатива, да не ги напуска и да бъдем заедно по-често. България има нужда от обединение.
Лично аз в момента не мога да кръводарявам, противопоказно е по здравословни причини. Но съм кръводарявал и съм се опитвал винаги да бъда съпричастен, защото кръводаряването е велико дело. Струва си да помогнеш на хора, които са в нужда. Нека да се опитваме всеки ден да правим добро, да помогнем поне на един човек. Ако този принцип се следва от всеки българин, България ще се промени за кратко време пред очите ни.
"Здравна поща"

 

Всеки ли има ракови клетки в тялото си?
09 Септември 2020, Сряда
{cmp_start...
Мозъкът работи най-добре през есента
01 Септември 2020, Вторник
{cmp_start...
Броколите облекчават ставните болки
31 Август 2020, Понеделник
{cmp_start...
Ментата - и подправка, и лечебно средство
17 Август 2020, Понеделник
{cmp_start...
Галисия забрани тютюнопушенето заради COVID-19
13 Август 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД