Безплатни консултации за хора с наднормено тегло

Безплатни консултации за хора с наднормено теглоБезплатни консултации за пациенти с наднормено тегло организира екипът на Центъра за безкръвни операции в болници "Медлайн-Централ Хоспитал" в Пловдив. Те ще се провеждат от 6 до 31 март в каб. 10 в Медицински център-1, част от лечебната верига. Пациентите, които желаят да се прегледат, трябва да си запишат час на тел: 0888/204180, каза началникът на центъра д-р Васил Ангелов. На разположение на пациентите ще бъде диетологът д-р Радостина Гайдарова.
Решихме да проведем тази кампания, защото нашите наблюдения са, че затлъстяването започва да засяга все по-голяма част от населението и наистина в последните 5-6 години добива епидемичен характер у нас, заяви д-р Ангелов.
Той припомни, че никак не са малко хората, които сами се опитват да се отърват от излишните килограми – подлагат се на всякакви диети, в това число и напълно драстични, спортуват, но резултатите са далеч от желаните. Свалят малка част от теглото си, а след това много бързо наваксват изгубеното, защото се задейства йо-йо ефектът.  
По време на кампанията, която се организира със съдействие на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите, пациентите ще получат съвети как да се справят с проблема. При по-тежки форми ще им назначим подходяща терапия, защото наднорменото тегло е болест и дава отражение върху всички системи в организма на човек.
"Здравна поща"

Да влезем "под кожата" на паникулита
14 Март 2019, Четвъртък
{cmp_start...
Синдромът на Фелти крие много загадки
19 Февруари 2019, Вторник
{cmp_start...
Стоматолозите настояват за повече здравни каси
18 Февруари 2019, Понеделник
{cmp_start...
От БАПЗГ искат мерки преди инцидентите
18 Февруари 2019, Понеделник
{cmp_start...
Модерен достъп до тел. 112 за хора с увреждания
18 Февруари 2019, Понеделник
{cmp_start...
Украйна стресна Европа с лавина от морбили
18 Февруари 2019, Понеделник
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД