Безплатни консултации за хора с наднормено тегло

Безплатни консултации за хора с наднормено теглоБезплатни консултации за пациенти с наднормено тегло организира екипът на Центъра за безкръвни операции в болници "Медлайн-Централ Хоспитал" в Пловдив. Те ще се провеждат от 6 до 31 март в каб. 10 в Медицински център-1, част от лечебната верига. Пациентите, които желаят да се прегледат, трябва да си запишат час на тел: 0888/204180, каза началникът на центъра д-р Васил Ангелов. На разположение на пациентите ще бъде диетологът д-р Радостина Гайдарова.
Решихме да проведем тази кампания, защото нашите наблюдения са, че затлъстяването започва да засяга все по-голяма част от населението и наистина в последните 5-6 години добива епидемичен характер у нас, заяви д-р Ангелов.
Той припомни, че никак не са малко хората, които сами се опитват да се отърват от излишните килограми – подлагат се на всякакви диети, в това число и напълно драстични, спортуват, но резултатите са далеч от желаните. Свалят малка част от теглото си, а след това много бързо наваксват изгубеното, защото се задейства йо-йо ефектът.  
По време на кампанията, която се организира със съдействие на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите, пациентите ще получат съвети как да се справят с проблема. При по-тежки форми ще им назначим подходяща терапия, защото наднорменото тегло е болест и дава отражение върху всички системи в организма на човек.
"Здравна поща"

Дръжте домашните мухи изкъсо
01 Юни 2020, Понеделник
{cmp_start...
Не подценявайте алергичната хрема
28 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Дебне ли край басейна COVID-19?
27 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Паниката е тежко страдание
26 Май 2020, Вторник
{cmp_start...
Ако краката се потят твърде много...
14 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД