Пътуващ театър "ПРОтегни ръка" отново на софийска сцена

Пътуващ театър "ПРОтегни ръка" отново на софийска сценаНа 12 декември 2017 г. (вторник) от 19:00 ч. на голямата сцена в театър "Българска армия" ще бъде представена третата постановка на пътуващ театър "ПРОтегни ръка" - "Шумки от вяра по диви пътеки", изцяло с благотворителна мисия. Пиесата е посветена на едноименната кауза, като със събраните дарения се подпомага лечението на деца с тежки заболявания от семейства с ниски доходи или на сираци.
Проектът пътуващ театър "ПРОтегни ръка" стартира през 2012 г. и до момента представи постановките "Малкият принц" и "Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките".
 "Шумки от вяра по диви пътеки" преплита умело в себе си адаптация на три от вечните разкази на Николай Хайтов – "Римска делва", "Пътеки" и "Изпит". В Хайтовите герои се превъплътяват служители на ПроКредит, които ни връщат недалеч назад във времето, вярващи безрезервно в правдата, носещи в сърцата си любов и сила за живот. Сценарият за постановката е написан специално за трупата от Оля Стоянова, която от години подкрепя каузата на "ПРОтегни ръка". Режисьор на постановката е актьорът от Народния театър Христо Чешмеджиев, който също отдаде труда и времето си в подкрепа на благотворителната кауза.
Пред препълнена зала в Сатиричния театър в София на 7 юни т.г. се състоя официалната премиера на театралната постановка. Трупата стартира своето благотворително турне из страната и към края на 2017 г. е представила постановката в 15 различни града. Събраните до момента над 50 000 лева дарения вече се предоставят за лечението на деца с различни увреждания от семейства с ниски доходи. Убедени и отдадени до крайност на мисията да помагат за лечението на децата, непрофесионалните актьори пътуват из цялата страна като планират да представят постановката в над 50 български града.
За предстоящото представление в гр. София покани могат да се получат офисите на ПроКредит Банк или да се запазят на тел. *7000 (на цената на един градски разговор), както и на място преди постановката.
"Здравна поща"

За какви болести алармира акнето
18 Октомври 2019, Петък
{cmp_start...
Чистенето и готвенето удължават живота
16 Октомври 2019, Сряда
{cmp_start...
Риновирусите "разчитат" на мръсните ръце
15 Октомври 2019, Вторник
{cmp_start...
Кога се появява третата сливица?
15 Октомври 2019, Вторник
{cmp_start...
Мозъкът работи най-добре през есента
14 Октомври 2019, Понеделник
{cmp_start...
Кога се налага пункция на ставата?
11 Октомври 2019, Петък
{cmp_start...
Откриха неочаквана опасност от парацетамола
08 Октомври 2019, Вторник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД