Младежи организират кампания за борба със СПИН в Стара Загора

Младежи организират кампания за борба със СПИН в Стара ЗагораМладежки общински съвет (МОС) Стара Загора и доброволци от Български младежки червен кръст (БМЧК) организират кампания по повод 1 декември- Световен ден за борба със СПИН.
На 29 ноември 2017 г. от 18.00 часа в Младежки дом-Стара Загора ще има прожекция на филма "Ти гониш", който представя рисковете от заразяване със СПИН и начините за разпространение вируса.
След това ще се проведе дискусия на тема "Моето здраве е моето право", организирана от МОС, с помощта на Регионална здравна инспекция-Стара Загора, заедно с младежи от клуб "Зараза“ към сдружение "Самаряни“, Превантивно-информационен център по зависимости, сдружение "Свят без граници“, БМЧК.
Ще има възможност за доброволно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН в мобилен кабинет на Регионална здравна инспекция – Стара Загора от 18.00 до 20.00 часа.
Мобилният кабинет ще бъде на разположение на желаещите и на 1 декември от 11.00 до 12.30 часа в Стара Загора, паркинга в района на Градски плувен басейн, както и от 12.30 до 14 часа в централна градска част (бул. "Цар Симеон Велики“ и бул. "Руски"- централен РЕП).
На 1 декември Младежки общински съвет организира и информационна кампания. Ще се раздават информационни материали и кондоми, ще има игри с млади хора по темата, както и писане на послания свързани с мотото на кампанията.
"Здравна поща"

Дръжте домашните мухи изкъсо
01 Юни 2020, Понеделник
{cmp_start...
Не подценявайте алергичната хрема
28 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Дебне ли край басейна COVID-19?
27 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Паниката е тежко страдание
26 Май 2020, Вторник
{cmp_start...
Ако краката се потят твърде много...
14 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД