ДГ "Светулка" отново стартира "Децата за децата"

ДГ "Светулка" отново стартира "Децата за децата"За трета поредна година ДГ 7 "Светулка" в Стара Загора и за първи път в партньорство със съмишленици - ДГ "Ян Бибиян" и ДГ 20 "Мир", се включва в инициативата на американската фондация Imagination Foundation "Картонено предизвикателство".
ДГ 7 "Светулка" и общността ще подкрепи детската креативност, която е първата стъпка към иновативността и големите открития, движещи света напред. Ръка за ръка с това, ще научим децата си на благотворителност и подпомагане на нуждаещите се от града ни.
Вярваме, че дарителството ще ни направи по-добри и ще ни накара да се чувстваме пълноценни личности, казват от ръководството на детската градина.
"ДЕЦАТА ЗА ДЕЦАТА" е каузата, за която екипът на ДГ 7 "Светулка" отправя покана към децата, техните родители и обществеността да се присъединят към инициативата в топлата връзка на детското заведение.
Официалното откриване на кампанията ще бъде на 7 ноември, вторник, от 17 ч. На събитието ще присъства и детето, за чиято кауза ще се събират средства.  Инициативата ще продължи до 9 ноември, четвъртък, до 17 ч.
Тази година малчуганите от старозагорските детски градини ще помагат на Георги Стоилов от Стара Загора. Той се нуждае от средства за трансплантация на стволови клетки в Турция и последващата непрекъсната рехабилитация, за да се пребори с поставената диагноза - детска церебрална парализа. Молим всеки, който има възможност да окаже каквато е възможна финансова подкрепа. БЛАГОДАРИМ ВИ!!!
Банка: Райфайзен Банк,
Сметка в лева:BG92RZBB91551007104020
Титуляр: Георги Тянков Стоилов
PayPal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
"Здравна поща"

50 000 искат оценка заради личен асистент
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Внимание: Западнонилска треска и Тоскана
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Нови заразени с морбили у нас
03 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Как наркотиците влияят на зъбите
27 Май 2019, Понеделник
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД