Сдружение "Самаряни" и Районен център по трансфузионна хематология–Стара Загора организират кръводарителска акция

Сдружение "Самаряни" и Районен център по трансфузионна хематология–Стара Загора организират кръводарителска акция"ВРЕМЕ Е ЗА ЛЯТНО ГЕРОЙСТВО!" – с този призив Сдружение "Самаряни" и Районен център по трансфузионна хематология–Стара Загора инициират за 26-ти пореден път съвместна кръводарителска акция в град Стара Загора.Август е! Най-любимият летен месец. Но дори и през лятото, нуждата от доброволно дарена кръв няма ваканция! Докато всички ние се наслаждаваме на летните мигове, в някоя болница има човек, нуждаещ се от преливане на кръв!


Лятото е сезона, през който най-малко хора даряват кръв. А тя е безценен подарък! Не може да се замести с нищо друго. Когато дете, майка, баща, баба, дядо, брат, колега или съсед имат нужда от кръвопреливане - нуждата е изключително лична. Но истинското предизвикателство е да кръводариш за някой непознат! Има магия, удовлетворение и щастие в този жест на добротворство. Това е истинско геройство!
От 2010 г. до настоящия момент в кръводарителските акции на "Самаряни”, РЦТХ и партньори са участвали 649 души, 569 от които са кръводарили, 65 - за първи път в живота си.
Лятното кръводарителско приключение за герои ще се проведе на 18.08.2017 г. (петък), от 8:30 до 12:00 часа, с любезното домакинство на МИКЦ "Къщата на Архитекта”, на ул. "Сава Силов” № 37.
Не забравяйте личната си карта, закусете, изпийте любимото си кафе, чай или сок! Ние ще Ви посрещнем с добро настроение и много здравословни, домашно приготвени вкусни неща!
ЗАПОВЯДАЙ! Време е!
"Здравна поща"

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД