Футболисти дариха кръв във ВМА

Футболисти дариха кръв във ВМАФутболисти дариха безвъзмездно кръв във Военномедицинска академия. Така те подкрепиха инициативата на болницата по случай Световния ден на кръводарителя, който отбелязваме на 14 юни.
Административният директор на футболен клуб ЦСКА Милко Георгиев, директорът на ДЮШ Стефан Яръмов, помощник-треньорът Кирил Динчев, както и директорът на пресслужбата на отбора Христофор Христов присъстваха на Деня на отворените врати в Центъра по трансфузионна хематология към ВМА.
Заедно с тях бяха и младите надежди на клуба Кристиян Малинов и Пламен Гълъбов. Всички те дариха кръв и призоваха повече хора да последват примера им.
Този акт е безценен за нас. Благодаря ви, обърна се към тях временно изпълняващият длъжността началник на ВМА полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски.
Искам да благодаря на всички кръводарители за този високохуманен жест. Ежедневно през нашия център преминават десетки хора, които помагат за спасяването на човешки животи, каза от своя страна началникът на Центъра по трансфузионна хематология към ВМА полк. проф. д-р Румен Попов.
Отзовахме се с абсолютното съзнание, че правим нещо, което е в интерес на обществото и с идеята, че ФК ЦСКА освен пример за спортни постижения, може да бъде пример и по отношение на социални каузи, каквато е тази”, коментира административният директор на отбора Милко Георгиев.
„Здравна поща”

50 000 искат оценка заради личен асистент
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Внимание: Западнонилска треска и Тоскана
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Нови заразени с морбили у нас
03 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Как наркотиците влияят на зъбите
27 Май 2019, Понеделник
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД