Христо Мутафчиев, Катето Евро, Деси Моралес, Наско от Б.Т.Р. и Юлиана Дончева в кампания за здраве

Христо Мутафчиев, Катето Евро, Деси Моралес, Наско от Б.Т.Р. и Юлиана Дончева в кампания за здравеСофийски метро станции осъмнаха ден с ликовете на популярни съвремнни българи, които се обединиха около каузата „Здравето преди всичко“. Актьорите Христо Мутафчиев, Катерина Евро, Десислава Моралес, рок певецът от Б.Т.Р. Атанас Пенев – Наско и журналистката Юлиана Дончева, които са проводници на българската култура, се превърнаха в посланици на социалната кампания „Снимката по-важна от селфи“.
Кампанията се фокусира върху здравето и нуждата от образна диагностика за правилното и навременно диагностициране и се инициира от Агенция за Развитие и Комуникация - АРК България и Affidea – центрове за образна диагностика.
Зад идеята освен тримата посланици застават Съюза на българските журналисти и Метрореклама.
„Всяка минута милиони хора публикуват в мрежата свои селфи снимки, но увлечени в суетата не осъзнават колко по-важни снимки има, които могат да спасят живот. Здравето е над всичко и ние трябва да бъдем отговорнни към него“, коментират посланиците на кампанията.
Според Световната здравна организаци високата информираност и обогатяване на здравната култура на хората е най-надеждната стратегия за самосъхранение и профилактика на тежките болести. Високата информираност и личната здравна култура, съчетани с достъп до най-модерните технологии в медицината, са най-надеждната гаранция за добър здравен статус и качествено здравеопазване на населението в дадена страна. Това е най-важният отличителен признак за високо развита и цивилизована държава.
"Здравна поща"

Музиката помага за добрия сън
21 Април 2021, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД