Млади творци организират на 14.02. дарителска акция за болно момиче

Илиана Димитрова ИвановаМлади творци обединиха усилия, за да помогнат на 23-годишната Илиана Димитрова Иванова от Трявна. Момичето има нужда от финансови средства за извършване на операция в чужбина. То е с диагноза тумор от съдов произход. Проблемът на Илиана е в едното й ухо, което по рождение е уголемено. Вследствие на множество операции ситуацията е била овладяна до 24 декември, миналата година, когато същото ухо започва да кърви и едва спасяват живота й.
В момента Илиана и нейните родители са в процес на търсене на най-доброто лечение в чужбина , по препоръка на лекуващите я лекари. Проблемът е, че болното ухо притиска сънната и артерия, а това може да доведе до фатален край.
Все още сумата за нейното лечение не е ясна , защото родителите нямат отговор от болниците в Германия и Франция, където са подали документи, но по думите на лекарите операцията трябва да се извърши във възможно най-кратки срокове.
В помощ на Илиана млади певци, музиканти, танцьори организират на 14 февруари от 14 ч. в старозагорския бар „Бианко” (бившия „Селект”) изложба със снимки, които ще се продават благотворително.
На входа на заведението ще ви посрещнем с чаша шампанско. Вие можете да помогнете, като пуснете пари в кутиите за дарения, обясни Ивелина Павлова, един от организаторите на инициативата. Нека дадем на Илиана надежда и топлина , нека помогнем на едно семейство да върне усмивката си, призовава тя.
В проекта в помощ на Илиана се включиха поп певицата Гергана Русева, оперната певица Кремена Абаджиева, коафьорът Ивано Бенедикшън, Атанаска Баценкова от балет „Каприз”, фотографката Сузана, Краси Петкова от Loca Dance и др.
„Здравна поща“

Доказано - любовта трае 4 години
28 Юли 2020, Вторник
{cmp_start...
Пъпешът помага за добро храносмилане
16 Юли 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Борим жегата с минерална вода
15 Юли 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД