Областният управител на Хасково занесе подаръци на 4-годишния Алекс

Областният управител на Хасково занесе подаръци на 4-годишния АлексПодаръци от децата от област Хасково достигнаха до 4-годишния Александър Николаев Господинов от Димитровград, който е с детска церебрална парализа. За неговото лечение бяха събрани средства на Коледния благотворителен базар на областна администрация Хасково и Регионалния инспекторат по образованието. Сумата възлиза на 4153 лв.
Изненадите занесе лично днес областният управител Добри Беливанов. Малкото момченце много се зарадва на картичките и сувенирите, изработени с много обич от децата на областта.
Заедно с тях, на майката на детето Галя Димитрова, бе връчено писмото от 10-годишната Нели Делева, която почти разплака с него гостите на базара. В него пише: „…всички ние сме убедени, че следващата година Вашето дете ще тук, в залата, ще е по детски палаво, жизнерадостно и най-вече - оздравяло…“.
Алекс се нуждае от няколко операции, за да може да проходи. Той вече има голям напредък и може да прави няколко крачки сам.
Освен сумата от 4153 лв., която бе преведена по сметката на детето на 23 декември,на майката бяха дарени и 130 лв. Те са от продадени още картички на Нели Делева и 42 лв. от детския еко клуб „Земляните“, които са организирали базар в подкрепа на Алекс. Малките еко активисти бяха написали и сърдечно писмо за момченцето.
Дарителската сметка в помощ на 4-годишния Алекс:

Александър Николаев Господинов
IBAN-BG78PRCB 9230 1045 5581 10
BIC-PRCBBGSF
ПроКредит банк
"Здравна поща", източник: областна администрация Хасково

Музиката помага за добрия сън
18 Януари 2023, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД