„Самаряни“ и Силвия Кацарова благотворително в помощ на бащата на Гери

„Самаряни“ и Силвия Кацарова благотворително в помощ на бащата на ГериЧетвъртото издание на церемонията по връчване на Годишните награди „Добрият Самарянин“ ще се състои на 18 декември от 19 часа в залата на Държавна опера Стара Загора.
Годишните награди са израз на високо признание към отделна личност или група от хора, които заслужават всеобщо обществено уважение за извършен от тях жест на добротворство към друг човек или хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.
За първа година събитието ще има и благотворителен характер. Церемонията „Добрият Самарянин“ ще подкрепи старозагорско семейство в борбата му с коварно заболяване. Иванко Тодоров, баща на 11-годишната Гери и 5-годишната Милица, които прославят Стара Загора на не една музикална сцена, има нужда от нашата подкрепа.
„Самаряни“ се обръщат към всички добротворци, приятели и партньори за подкрепа:

Дарителска сметка в BGN:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ „Самаряни“
С текст на платежното нареждане: за Иванко Тодоров

Също така, по време на церемонията ще бъдат разположени дарителски кутии. Специални гости и изпълнители на церемонията ще бъдат Силвия Кацарова, Гери Тодорова и Георги Дюлгеров.
Входът е с покани, които се разпространяват безплатно. За да вземете Вашата – заповядайте в офиса (град Стара Загора, бул. „Патриарх Евтимий“ № 57) или ни се обадете на тел.: 042/621083.
"Здравна поща", i

50 000 искат оценка заради личен асистент
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Внимание: Западнонилска треска и Тоскана
10 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...
Нови заразени с морбили у нас
03 Юни 2019, Понеделник
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД