Бащата на Гери и Милица има нужда от помощ

Бащата на Гери и Милица има нужда от помощПриятели и познати, колкото и да не ми се иска, налага се да споделя какво се случва в нашето семейство през последните седмици. Годината ни завършва с едно много голямо предизвикателство, в което имаме нужда от вашата помощ, казва Диана Тодорова във своя фейсбук апел. Диана е майка на двете талантливи момичета от Стара Загора – Гери и Милица Тодорови, известни с певческите изяви и награди.
Преди месец, по време на обикновени профилактични изследвания, лекарите откриха смущаващи показатели в белия дроб на съпруга ми, Иванко, разказва Диана.
Така се започна дълго чакане на резултати, различни манипулации, изтощителни процедури и твърде дълго време чакане в неизвестното. Окончателната диагноза е рак на белия дроб. Заболяването се развива бързо. Нямаме време да чакаме.
Другата седмица предстои да заминем до Истанбул, за да получим предложение за лечение, което трябва да започне колкото се може по-скоро. За тази цел ни трябват 6000 евро, които ще покрият прегледите и първия етап от лечението. И тъй като животът е много по-скъп, преглъщаме гордостта си и ви молим за помощ. Много пъти сме виждали хора да се обединяват за каузи. Самите ние сме участвали в много каузи. Ето, че и нашият ред да помолим за помощ дойде…
Сметка в евро:BG51FINV91502016361391
Сметка в лева:BG33FINV91502016361327
"Здравна поща"

Музиката помага за добрия сън
21 Април 2021, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД