Ин витро център „Ню Лайф“ подарява две процедури на двойки с репродуктивни проблеми

Ин витро център „Ню Лайф“ подарява две процедури на двойки с репродуктивни проблеми   Медицински център „Ню Лайф“ се включва в благотворителната инициатива на пловдивското читалище „Д-р Христо Аджаров“, чиято цел е да помогне на хора с репродуктивни проблеми да се сдобият със свои деца. Най-новата ин витро клиника у нас ще участва в концерта, организиран от читалищното настоятелство тази вечер от 18,30 ч. в зала „България“ на Конгресния център в Международния панаир. Специалистът гинеколог и управител Д-р Добринка Петрова ще присъства на благотворителната проява. Екипът ще подари чрез фондация „Искам бебе“ на пациентите две процедури – партньорска инсеминация и донорска инсеминация.
В концерта ще участват Дамски хор „Тримонциум“, мъжки хор „Стефка Благоева“, подготвителен хор на пловдивските момчета, танцов ансамбъл „Иглика“ и клуб за спортни танци „Сияна Данс“.
Входът за концерта е 20 лева и всеки, решил да помогне на каузата, ще може да го закупи на място преди началото на спектакъла. Организаторите очакват да съберат повече от 10 000 лева., които ще бъдат предоставени на фондация „Искам бебе“ за пациенти от Пловдив.
"Здравна поща"

Дори миризмата на шоколада е полезна
30 Ноември 2020, Понеделник
{cmp_start...
Българите не са наясно с ваксината срещу COVID-19
30 Ноември 2020, Понеделник
{cmp_start...
Доц. Мангъров става шеф на COVID отделение
10 Ноември 2020, Вторник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД