Млад бероец благодари след успешна операция

Геро ПисковЮношата на „Берое“ Геро Писков премина успешна оперативна интервенция преди месец в София при доц. Ана Кънева, след като му бе открит порок на сърцето в средата на месец март. Операцията се осъществи и с финансовата помощ на всички футболисти и треньори от представителния тим на клуба, които организираха кампания помежду си, за да помогнат на юношата. „Веднага щом научихме за този проблем, решихме да помогнем, защото здравословните проблеми са най-тежките за един млад футболист, а и за всеки човек.
Пожелаваме на Геро бързо възстановяване и завръщане на терена“, споделиха футболистите от отбора.
През миналата седмица родителите на Писков се срещнаха с футболистите и треньорите от представителния отбор на тима, за да благодарят за финансовата и морална подкрепа, която оказаха всички от отбора на сина им.
Феновете покрепят ГероОт своя страна Геро също благодари за подкрепата. „Нямам думи, за да изкажа своята благодарност към всички в клуба. Всички ми помогнаха много и това ме накара да бъда по-силен и проблемът да премине по-леко. От както дойдох в този клуб, срещам само хубави и добри хора. Не съжалявам нито за миг, че избрах „Берое“ за развитието си като футболист. Такива съотборници, приятели и колеги се срещат рядко. Поздравявам моите съотборници за спечелената Купа на БФС и съм трогнат от подкрепата им. Голямо признание и за футболистите от мъжкия тим. Благодаря ви!“ – каза Писков специално за клубния сайт. Както е известно съотборниците му от старшата възраст на „Берое“ посветиха спечелената Купа на БФС на 29 април именно на Геро и скандираха името му при награждаването. Феновете пък издигнаха транспаранти в негова подкрепа по време на сезона след като стана ясна тежката диагноза.
Геро разказа още, че след успешната операция се чувства добре, въпреки леките усложнения с пневмония след това. „Ходих на контролен преглед и лекарите съобщиха, че дивайсът е закрепен успешно. В края на този месец ще бъда отново на преглед и ако отново всичко е наред, ще мога да започна леки натоварвания и да се готвя по специална индивидуална програма. Имам огромно желание да тренирам и играя отново и дано това се случи възможно най-скоро“ – сподели още Геро.
Всички от ПФК „Берое“ също пожелават на Геро бързо възстановяване и скорошно завръщане на футболния терен.
"Здравна поща", i

Дръжте домашните мухи изкъсо
01 Юни 2020, Понеделник
{cmp_start...
Не подценявайте алергичната хрема
28 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Дебне ли край басейна COVID-19?
27 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД