Зонта клуб "Света София" събира средства за онкоболница

Зонта клуб "Света София" събира средства за онкоболницаЗонта клуб "Света София" организира благотворителна гала вечеря по случай 10-годишнината си. Със събраните средства ще бъде финансиран следващият етап от ремонта на Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания, област София. Работим с болницата от четири години, като през този период сме извършили няколко ремонта за подобряване условията на работа и лечение, закупили сме и медицинска апаратура, каза президентката на клуба, Гергана Съзлайкова.
Зонта клуб "Света София" е част от голямото семейство на Зонта Интернешънъл, световна организация на изявени жени от различни професии, които заедно работят за подобряване статуса на жените в обществото чрез взаимопомощ и подкрепа. В момента членовете на Зонта са повече от 33 000, разпределени в 1 200 клуба в 67 страни.
Освен 10-годишнината на клуба, специално събитие на вечерта ще е и посестримяването на клуба със Зонта клуб Алба Ланге Роеро, Италия. Това е и поводът вечерята да включва италиански ястия, като десертът ще бъде доставен директно от Алба Ланге Роеро. Виното ще бъде българско, но създадено по италианска технология. За доброто настроение ще отговарят Владо Димов (познат от музикалното шоу „Five stars“) и италианския тенор Серджо Черути. Събитието ще се проведе на 21 март 2014 г., от 20 часа, в „София Хотел Балкан” (бившия „Шератон”).
"Здравна поща", i

Музиката помага за добрия сън
21 Април 2021, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД