Пациенти благодарят на неврологичната клиника в ИСУЛ

Пациенти благодарят на неврологичната клиника в ИСУЛСърдечни благодарности към екипа на Клиниката по неврология в столичната болница "Царица Йоанна" - ИСУЛ изказват от Пациентски организации "Заедно с теб" в специално писмо до лечебното заведение, министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева и медиите.
В него се дава израз на дълбоката признателност към труда на лекарите, към очите им, които виждат всеки един детайл от диагнозата на пациента, ръцете, натежали от умора, които работят бързо и уверено и спасят стотици и хиляди животи.
Към медиците, вдъхващи увереност и спокойствие, че всичко ще е наред, които изслушват разпокъсаните разкази на пациентите си и им помагат в борбата за здравето и които същевременно търпеливо учат студентите медици през деня в отделението на най-благородната професия.
Клиниката по неврология към ИСУЛ е единствената в страната, в която се приемат за лечение болни с всички неврологични заболявания, както в тяхната остра фаза с възможности за реанимация и интензивно лечение, така и в подострия им или хроничен стадий.
В нея се извършват на високо професионално ниво всички съвременни диагностични изследвания в неврологията.
Тя е една от водещите в страната по диагностика и лечение на мозъчно-съдовата болест с възможности за доплерово изследване и мониториране, интензивно лечение на неврологичните заболявания, така наречената "медицина на съня" - диагностика и лечение на разстройствата на съня и бодърстването.
Клиниката разполага с лаборатория, оборудвана със съвременна апаратура за дихателна полиграфия и титриране и има всички условия за хоспитализация на пациенти с невромускулни заболявания, диагностика и лечение на болката при вертеброгенни заболявания, невропатична болка, различни видове главоболия и мигренозен статус и диагностика и лечение на множествена склероза, невромускулни заболявания, паркинсонизъм, заболявания на периферната нервна система, възпалителни заболявания на централната нервна система, епилепсия, мигрена, световъртеж от централен произход и други.
Началник на клиниката е професор д-р Марин Даскалов.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД