Събраха 4380 лв. в помощ на Маги, благотворителността продължава

Събраха 4380 лв. в помощ на Маги, благотворителността продължава4380 лева и 5 евро е крайната сума, събрана в подкрепа на Мадлена Стоилова (Меги), съобщи старозагорският нотариус Радка Богданова. Парите са преведени по дарителската сметка за лечение на момичето. Средствата бяха набрани чрез дарителски кутии, както и по време на голям благотворителен концерт, който се проведе на 23 април в Държавна опера Стара Загора, и който беше организиран от 5-ма младежи - Тихомир, Данаил, Адриана, Доника и Магдалена.
Повече за Меги и как да помогнете можете да разберете в страницата на кампанията. http://www.helpmegi.info/.
Поредицата благотворителни събития през този месец продължава с благотворителния концерт на ансамбъл „Загорче”, с участието на деца от детска градина „Светлина” в подкрепа на още едно момиче - Веселина Господинова. Той ще се проведе на 27 април от 19 ч. в Държавна опера Стара Загора. Покани можете да получите в офиса на Обществен дарителски фонд.
Веселина Господинова е на 16 години, възпитаничка на Търговската гимназия. В кърмаческа възраст е установена хипоплазия на макулата и непълна атрофия на зрителния нерв. В момента Веселина не вижда с лявото око, но след проведено лечение зрението на дясното око е възстановено от 6% до 30%.
 За да се постигнат по-добри резултати, Веси трябва да премине през още няколко терапии за стимулиране на очният нерв, всяка една от които струва 3000 лв., като важно условие е периода между стимулациите да не е продължителен. В тази връзка, не по-късно от април семейството трябва да замине за клиниката в Нови Сад - Сърбия.
Можете да помогнете на Веси и чрез превод на средства по набирателната сметка към ОДФ.
Банкова сметка:
Обществен дарителски фонд-Стара Загора
ПИБ - гр.Стара Загора
IBAN: BG29FINV915053BGN0DJ4C
BIC: FINVBGSF
Набирателна сметка спец. предназначение – в полза на Веселина Господинова.
„Здравна поща”

Осем лекарства се спират от продажба у нас
19 Септември 2018, Сряда
{cmp_start...

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД