Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика организира национален конгрес

zp konЧетвърти национален конгрес на Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика се организира в периода 5-7 октомври, в Национален дворец на културата, зала 6. Тазгодишният конгрес на БАНМХ има силно международно участие със специалисти от Хърватия, Германия и Финландия, които ще обменят добри практики и идеи, представяйки новостите при рехабилитация след инсулт, невропластичност на сетивната нервна система с акцент към болката и стимулиране на възстановяването след инсулт.
Четвъртият национален конгрес се фокусира върху иновациите в медицината, нови методи за продължителен глюкозен мониторинг, новости в консенсусната стратегия при остър исхемичен мозъчен инсулт, съвременно лечение на церебралните и спинални съдови заболявания, исхемичен мозъчен инсулт при деца и др.
Престижът на форума привлича все повече участници, които не само получават възможност да представят научната си разработка, но и да упражнят и придобият нови умения по време на практичните уъркшопове, които са организирани в рамките на програмата.
Националния конгрес на Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика се превръща в място за обмяна и генериране на идеи, което промотира международната комуникация и мобилност, с основна цел да вдъхнови младите лекари и специалисти да преследват научна кариера и да осигуряват на бъдещите си пациенти медицина, базирана на доказателства. В тази връзка Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика, съвместно с БЛС, осигуряват четири стипендии за безплатно участие в конгреса на млади лекари – специализанти или новозавършили специалисти, които ще бъдат излъчени от 28-те РЛК на БЛС и избрани от комисия, по предварително заложени критерии.
"Здравна поща", източник: БЛС

Очите влизат в сезон на изпитания
17 Септември 2019, Вторник
Кога да прибегнем до коронарография?
12 Септември 2019, Четвъртък
Зехтинът пази сърцето ни здраво
01 Септември 2019, Неделя
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД