Стоматолог със световна слава обучава наши лекари на изложбата „Медикус, Денто, Галения“ в Пловдив

Стоматолог със световна слава обучава наши лекари на изложбата „Медикус, Денто, Галения“ в ПловдивПроф. д-р Филип Слейман, чиито пациенти са едни от най-богатите хора в света, ще обучава  наши стоматолози по време на изложението „Медикус, Денто, Галения 2014“. То ще се проведе от 22 до 25 октомври  в Международен панаир Пловдив и  ще демонстрира модерна апаратура и изделия за медицината, стоматологията и фармацията.
До момента заявки за участие са подали 68 фирми, с 6% повече спрямо миналата година, от шест държави. Посетителите специалисти ще се запознаят с много новости както от експозициите, така и в съпътстващата програма.
В нея е включен и симпозиумът на проф. д-р Филип Слейман, посветен на високотехнологични инструменти и методи за зъболечение. Той ръководи модули за обучение в Денталния университет на Нова Каролина, САЩ, и катедра в Ливанския дентален университет. Изнасял е лекции в САЩ, Европа и Близкия Изток. В България идва по покана на „МБ Консулт 2000“, която организира симпозиума с практически курс.
Още една звезда на денталната медицина -  Мартинс Озолинс от Латвия, ще бъде гост на изложението. Той ще изнесе лекция на семинара  „Професионална орална хигиена и зъбна профилактика на 21-и век“, организиран от Дентаком“.  
Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2014“  отново събира производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за спешна помощ и реанимация,  оборудване за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Представят се фирми от България, Германия, Израел, Италия,  Китай и САЩ.
    Ще бъдат показани 15 световни иновации, основно от областта на денталната медицина. Те са ориентирани към комфорта на пациентите, като скъсяват времето за лечение и намаляват болката, и към подобряването на условията на труд за стоматолозите.  
    Една от новостите е денталният панорамен апарат  с най-високата резолюция за 3D изследване, осигуряващ  прецизна диагностика. Произведен е от Carestream  Dental, САЩ, а ще бъде демонстриран на щанда на „Алба ТМ“.
За по-точна диагностика и лечение помагат новите LED турбини. С тях стоматолозите за първи път могат да осветят цялата работна зона и да действат по-бързо и по-точно. Апаратурата, разработена от австрийската компания  W&H Dentalwerk Buermoos, ще бъде показана от "ВЕ и ХА България".  В нейната експозиция е и микротурбината Synea Vision TK-94 L, прилагаща се основно в детската дентална медицина. Със същата марка са и късите обратни наконечници, които са с 25% по-леки от обичайните, а микромоторът значително намалява усилията на стоматолога. Изложителят е включил и още една световна новост – уреда Piezomed, базиран на ултразвукова технология и правещ срезове с изключителна  прецизност.
Специалистите, които искат  да се запознаят с иновациите, могат да получат карта за безплатен достъп до  изложбата след предварителна онлайн регистрация. Палата 11 ще бъде отворена от 9 до 18 ч., а в последния ден -  до 14 часа.
Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2014“ в Международен панаир Пловдив се провеждат: Международно изложение на колекционерите „Булколекто“ (24-26 октомври), Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (22-26 октомври), финали за Световната киноложка купа 2014 и Републикански шампионат за български породи кучета (25 -26 октомври)

Музиката помага за добрия сън
21 Април 2021, Сряда
{cmp_start...
Какво се случва с хората, които ядат кисело зеле
08 Февруари 2021, Понеделник
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД