Сдружение „Усмивка” набира средства за закупуване на скринингов апарат

Сдружение „Усмивка” набира средства за закупуване на скринингов апарат Бургаското сдружение „Усмивка” набира средства за инициативата „Хора, гласовете Ви чувам - за по-здрави бебета в Бургас”, съобщават от там. Целта е събиране на средства за закупуване на скринингов апарат, с който в най-ранна възраст да се установяват проблемите със слуха при новородени деца.
Цената на един такъв апарат е около 10 800 лв. До момента с помощта на различни инициативи и кампании от началото на 2014г. е събрана сумата от 2200 лева.
От сдружението се обръщат към бургазлии да станат част от тази благородна инициатива, за да може да се помoгне на семействата с новородени, тъй като колкото по – рано се открие този проблем, толкова по – бързо ще се вземат необходимите мерки за водене на нормален живот при децата.
Скрининговият апарат ще бъде дарен на МБАЛ-Бургас, за да могат всички родители и деца на територията на Бургаска област и в страната да се възползват от тази услуга.
Вашите дарения можете да направите на банковата сметка на Сдружението за кампанията – „Хора, гласовете Ви чувам, за по-здрави бебета в Бургас“.
"Здравна поща", i
      

Ако краката се потят твърде много...
14 Май 2020, Четвъртък
{cmp_start...
Не се лишавайте от сън!
12 Май 2020, Вторник
{cmp_start...
ЕС създава хуманитарен въздушен мост
11 Май 2020, Понеделник
{cmp_start...
Опитайте правилото "72 часа"
06 Май 2020, Сряда
{cmp_start...
Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД