Безплатни прегледи на сърцето в Пловдив

Безплатни прегледи на сърцето в ПловдивОт 6 август до края на месеца ще се провеждат безплатни кардиологични прегледи в пловдивската болница „Медлайн“.
Кампанията е заради горещините, които влошават състоянието на пациентите със сърдечно-съдови заболявания и провокират появата на усложнения – инфаркти, инсулти и бъбречна недостатъчност, съобщи радио Пловдив.
Кардиолозите в болницата ще преглеждат безплатно всеки работен ден от 10,30 до 13 ч., но след предварително записване на телефон 032/656-600. От пациентите няма да се изискват направления от личните лекари.
Препоръчително е да се носи медицинската документация за хроничното състояние на желаещите да се прегледат. На част от болните ще бъде назначено лечение, а другите ще бъдат насочвани за хоспитализация. От кампанията могат да се възползват както страдащи от хронични заболявания, така и хора със съмнение за развитието на сърдечно-съдово заболяване.
Кардиолозите в болница „Медлайн“ очакват и диабетици, които са най-застрашени от появата на исхемична болест на сърцето.
"Здравна поща", i

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov
ELENA PETROVA ANEVA

avtoreklama

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД